Коректност и Високо Качество

Започнахме с Внос. Отворихме Фабрика. Затворихме Кръга.

Започнахме с Внос

Висок Стандарт

Създадена като фирма, вносител на мебели от Италия. Както екипът, така и клиентите ни имат висок стандарт към очакванията си.

Предлагаме цялостно обзавеждане за дома и офиса на над 150 италиански бранда.

Отворихме Фабрика

Собственото Производство

От години имаме производство в България на мебели по индивидуален проект. Обръщаме внимание на най-незначителната подробност, за да имаме хармонична и изящна цялостна визия.

Собственото ни производство обхваща както корпусна, тапицирана мебел, така и офис обзавеждане и детски стаи.

Затворихме Кръга

Уникални Идеи

Удобство за клиента е, че сме затворили гамата на предлагането от мебелната част – внос и производство, обогатена с избор на осветление, килими, пердета, и много други.

Предлагаме като услуга: Проектиране. Бихте могли да се възползвате от уникалността на идеите ни, а за нас ще е чест, ако ни се доверите с изпълнението им.

Среща с Екипа: Тодор

Главен Интериорен Дизайнер

Тодор
Тодор Гладков

„Креативност и изпълнение на невъзможни неща“

Завършил интериорен дизайн в Politecnico di Milano (Италия). Печелил конкурси за дизайн в Италия и Канада. Над 8 години опит в работа с нестандартни жилища и клиенти.

Среща с Екипа: Донка

Интериорен Дизайнер

Донка
Донка Хронева

„Винаги още една идея“

Завършила технология на дървесината и работила 11 години в сектора. Дизайнер и конструктор, който е храбро съчетание от творчески потенциал, бързина на изпълнение и изключителна прецизност във всички етапи на работния процес.

Среща с Екипа: Милена

3D Интериорен Дизайнер

Милена
Милена Митева

„Спокойствие и тихо постоянство“

Специалист в 3D визуализации, с над 20 годишен опит в проектиране и конструиране на частни и обществени обекти. На принципа е, че доброто възпитание никога не е излишно.

Среща с Екипа: Венелина

Интериорен Дизайнер

Венелина
Венелина Тодорова

„Стаена енергия“

Завършила инженерен дизайн, с 17 годишен опит в професията. Съчетава с успех дизайн и конструиране при всеки проект. Като същност – търпелива, лоялна и последователна.

Facebook Instagram YouTube Pinterest