Внимание към Детайла

Мебели. Осветление. Интериорни Врати. Паркет. Outdoor. Аксесоари.

Мебели

Внос и Собствено Производство

От 25 години фирмата осигурява внос на корпусна и тапицирана мебел, килими и аксесоари от Италия.

От 23 години имаме собствена производствена база в София и предлагаме всякакъв тип мебели за дома, хотела или офиса по индивидуален дизайн.

Разполагаме с екип от висококвалифицирани дизайнери и конструктори, които във всеки един момент са готови да Ви съдействат да реализирате мечтата си.

Осветление

Италианския финес

Предлагаме над 12 италиански бранда за осветителни тела от всички стилове – модерни, класика и Арт деко. Има варианти в стъкло, Murano glass, метал и производните им материали. За всеки вкус може да се намери най-подходящото осветление. Всички продукти пристигат със сертификат за произход и автентичност и са абсолютните оригинали.

Интериорни Врати

Визия и функционалност

За стилното съвременно жилище допринасят интериорните врати на голяма височина – над Н 240см. Такива може да поръчате при нас на марките: Longhi, Res, Garofoli. Може да избирате между лакирани, тапицирани, облечени в кожа, стъклени, с метални обшивки и т.н. Разнообразието е необятно. Вратата е важна част от интериора и е трудна за подмяна в последствие, както паркета например. Ето защо елате при нас, за да помислим заедно за правилния й подбор.

Паркет

Уют и класа

Многослойният паркет на водещи италиански производители, като Gazzotti, се наложи успешно в последните години. При него се избягва на 100% раздуването и движението след полагането му. С дебелина на твърда настилка е и се среща с плочките или камъка Ви без преходни лайсни. Лакиран мат или гланц осем кратно. За обществени обекти има специална гама с покритие, издържащо на много голямо натоварване. Богата цветова и дървесна гама, различни дебелини, дължини и ширини на ламелите. Възможност да подмените само една ламела, ако я нараните при употреба.

Outdoor

Стилът на открито

Ще предоставим на Вашето внимание много изискани мебели за Вашата градина или тераса. Забравете за простите пластмасови маси и столове. Градината Ви може да бъде не по-малко стилна от дневната. Outdoor мебелите на Rugiano, Longhi и Atmosphera ще Ви впечатлят с уникален дизайн, фини и устойчиви материали и дълговечна употреба. Насладете се на любимото си питие навън, в лукса на мебели, които ще Ви предложим. 

Аксесоари

Задължителния щрих

Както човек, излизайки от къщи не бива да пропуска любимия парфюм и подходящия часовник или гривна, така в един интериор последния щрих се допълва от правилните аксесоари – помощни маси, свещници, купи, вази, цветарници – не ги пренебрегвайте, те правят цялото завършено. 

Щори и Пердета

Красивата изолация

Освен най-важната си функция – слънчева защита, щорите и пердетата във Вашето жилище са средство, което Ви осигурява изолирана, лична среда. Те са красивото облекло на прозорците Ви и допълват общото звучене на амбиента. Разполагаме със специалист, който ще Ви консултира и ще Ви помогне с избора, ще вземе точни размери и ще координира целия процес по ушиването и монтирането на завесите и щорите. 

Килими

Нежния допир

Спускайки сутрин краката си от леглото, всеки от нас обича да усети мекотата на допира с топлия, пухкав килим.

Освен чисто физиологичното удоволствие, килимът ни доставя и естетическа наслада като допълва и уплътнява общото пространство в съзвучие с останалия интериор.

Facebook Instagram YouTube Pinterest